HTML

Fogyókúra lelki help

"Kismillió féle-fajta diéta és fogyókúra. .....legény (vagy leány) legyen a talpán, aki átlátja ezt az infodömpinget! Zsong a fejem a sok jótanácstól, mégsem vagyok képes lefogyni! Más féle megközelítés kéne.....valami és valaki, aki átsegít a hétköznapok holtpontjain, hogy marokra foghassam a lelkem és végre megcsináljam." Éreztél már Te is így? Nos jó hírem van. Megtaláltál! Üdvözöllek!

Friss topikok

  • fogyókúramester: A 20 kg többletsúly már mindenképp segítségért kiált. Aki nem szeret diétázni, diéta helyett jöhet... (2010.06.15. 22:19) Fogynom kell... Segítség!

Linkblog

Hogyan kezdjünk bele a fogyókúrába?

2011.03.09. 23:43 fogyókúramester

 Legtöbbünknek már van fogyókúrás karrierje vagy elképzelése. Rengeteg mindent tudtunk a helyes táplálkozás szabályairól, a mozgás fontosságáról.

A rengeteg csodaszer kapcsán nekem mégis folyton egy kis népdalocska sejlik fel újra és újra gyermekkorom távoli homályából:

Aki dudás akar lenni, 

pokolra kell annak menni.

Ott kell annak megtanulni,

hogyan kell a dudát fújni!

Ennek üzenete eléggé egyértelmű. Aki jó akar lenni a szakmájában, alaposan el kell mélyednie a tanulásban és gyakorlásban. Egyszóval pokoli keményen kell megdolgozni a sikerért.

Hogy miért mondom el ezt most? Mert valahogy így vagyok a fogyással is.

Hiába próbáltam ki én is jó pár dolgot, a saját erőfeszítésem után érzett elégedett öröm,a saját "sárkányommal" való szembenézés, a harcom küzdelmei és az utánuk érzett felemelő diadalmámor hozta meg az áttörő sikert.

Gyere velem! 

http://fogyokuramester.hu/lelek/hogyan-kezdjunk-bele-a-fogyokuraba

 

Szólj hozzá!

Címkék: siker depresszió egészség elhízás életmód fogyókúra diéta fogyás wellnes dagadt dagi fittnes lelkihelp fogyjunk együtt

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokuramester.blog.hu/api/trackback/id/tr642726658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása